У столиці презентували книгу «Церковні адвокати України кінця XVII-XVIII ст. у захисті Православної Церкви в умовах російського централізму»

28.12.2017 15:03 24

У столиці презентували книгу «Церковні адвокати України кінця XVII-XVIII ст. у захисті Православної Церкви в умовах російського централізму»

Під час заходу відбулася презентація книги «Адвокати в судочинстві ранньомодерної української держави» (автори Віктор Брехуненко, Іван Синяк), а також книги «Церковні адвокати України кінця XVII-XVIII ст. у захисті Православної Церкви в умовах російського централізму» (автор Світлана Кагамлик).
Із вітальним словом виступив кандидат богословських наук диякон Михаїл Омельян, який сказав: "Найперше учасникам заходу та зокрема Світлані Романівні хочу засвідчити повагу та передати благословення від ректора КПБА митрополита Переяславського і Білоцерківського Епіфанія. Владика-ректор дуже цінує вашу працю, адже ви берете участь у наших наукових конференціях, зокрема в VII-й міжнародній конференції "Православ’я в Україні" і також ми хочемо зазначити, що виходячи зі сьогоднішньої презентації ця книга є вагомою і цікавою для Церкви. Як ми бачимо, як і в 16-му, 17-му століттях Церкву потрібно було захищати і в 21-му столітті обставини не змінилися й Церкву потрібно захищати. Від кого ж треба захищати? Як і тоді, так і сьогодні – від Росії. Ми бажаємо Вам Божого благословення, щоб Господь дарував вам сили та здоров’я для подальшої наукової праці" – сказав диякон Михаїл Омельян.
Захід був організований центром досліджень адвокатури і права при Національній асоціації адвокатів України та Київським університетом імені Тараса Шевченка.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Вже чотири виробники халяльної курятини присутні на вітчизняному ринку Рискуйте и получайте множество призов Оптимальный вариант доставки из Китая- железнодорожные перевозки СТО для вашего автомобиля Мезотерапия лица и тела

Публикации