У столиці відкрився VI з’їзд мусульман України

24.11.2018 8:21 0

У столиці відкрився VI з’їзд мусульман України

Розвиток українського суспільства та роль мусульманської громади в майбутньому країни – головна тема З’їзду. Захід матиме дві частини. В робочій частині планується звіт про досягнення мусульманської громади, наявні проблеми та шляхи їх вирішення. В урочистій частині гостей очікує насичена програма: привітання мусульманських лідерів інших держав та представників державної влади України, виступ верховного муфтія України, презентація нової програми розвитку, виступи відомих виконавців.
Організатори події зазначають: "Мусульмани є невіддільною частиною багатонаціональної та мультикультурної України, тому на захід запрошені не лише очільники мусульманських громад з різних регіонів, а й представники органів державної влади, дипломатичних місій, громадських організацій, голови інших релігій та конфесій. Це стане запорукою налагодження дружніх стосунків, розвитку міжнаціонального та міжконфесійного діалогу, зміцнення незалежної України. VI З’їзд мусульман України – подія міжнародного значення, що демонструє єдність українського народу на шляху до процвітання".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Вышиванки для каждого Хороший юрист по алиментам Качественные памятники и гранитные изделия, в наличии и под заказ любой сложности Экскурсия по Санкт-Петербургу. Старейшие храмы Питера. Меджліс кримськотатарського народу проведе у Києві святкування “Qırım akşami”

Публикации