У столиці відбудеться лекція Антуана Аржаковського "Що таке Православіє?"

08.02.2018 17:27 6

У столиці відбудеться лекція Антуана Аржаковського

Антуан Аржаковський - відомий французський історик і мислитель, випускник Сорбони та Вищої школи соціальних наук (EHESS) в Парижі. Викладав в європейських і американських університетах. Є вірянином Російської архієпіскопії Константинопольського патріархату в Європі, до якої належали видатні православні філософи і богослови ХХ століття, такі як Николай Бердяєв, прот. Сергій Булгаков, прот. Василь Зеньковський, прот. Александр Шмеман, прот. Николай Афанасьєв, монахиня Марія (Скобцова) та священомученик Димитрій Клепінін (дідусь Антуана по матері).
Антуан Аржаковський досліджує зміну розуміння поняття "православ'я" в історичній динаміці двох тисячоліть з богословської, філософської, соціально-політичної і духовної точок зору, пропонуючи маштабний синтез.
Публічна лекція Антуана Аржаковського презентуватиме ідеї, які містить 600-сторінкове видання "Что такое Православие?", яке було перекладене з французьської та виходить у київському видавництві "Дух і Літера".
Лекція і видання російською мовою.
Час: 19 лютого, 16:00 - 17:30. Адреса? вул. Володимирська, 24, "Софія Київська", Відкритий Православний Університет Святої Софії-Премудрості.


Фото orthodoxy.org.ua


Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить экономную упаковку кофе «Якобс» Отдых в Трускавце 2018 У столичному Відкритому православному університеті відбудеться лекція афонських ченців Преимущества покупки пластиковых окон с Алиас-Киев Нож VICTORINOX – правильная заточка изделий

Публикации