У Стамбулі тривають переговори делегації УПЦ (МП) з Патріархом Варфоломієм

23.06.2018 17:08 6

У Стамбулі тривають переговори делегації УПЦ (МП) з Патріархом Варфоломієм

За офіційним повідомленням УПЦ (МП), зустріч з Па тріархом Варфоломієм відбувається з благословення Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

Перед початком зустрічі члени делегації відвідали Собор Святої Софії, де помолилися за мир вУкраїні. Потім делегація прибула на Фанар (район Стамбула), де розташована офіційна резиденція Вселенського Патріарха.

Тут, в патріаршому храмі святого Георгія Побідоносця, митрополити УПЦ вклонилися місцевим святиням – чудотворним іконам і мощам трьох святителів і звершили молитву про мир в Україні.

Перед початком зустрічі Патріарх Варфоломій прочитав молитву і члени делегації приступили до переговорів. Константинопольський Патріарх привітав делегацію УПЦ і представив своїх помічників на цій зустрічі: митрополита Пергамського Іоанна, митрополита Гальського Еммануїла, митрополита Смирнського Варфоломія, а також інших співробітників Патріархії.

Митрополит Агафангел, як глава делегації УПЦ, привітав Патріарха Варфоломія, передав найкращі побажання від Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та подякував за теплу зустріч і можливість обговорити важливі, нагальні питання в справах Української Православної Церкви.

За інформацією на 14:41, переговори продовжуються.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/constantinople_patriarchy/71586/

Следующая новость
Предыдущая новость

Большую серебряную ханукию в Днепре измерили для «Книги рекордов Гиннесса» Все, что вам нужно для рукоделия Экспресс займ быстро и выгодно Как не ошибиться с выбором табака для кальяна Передайте свою любовь сквозь время и пространство! Цветы курьером в Киеве

Публикации