У Софії Київській Президент та Глави Церков України моляться за Україну, військо та мир

14.10.2017 10:06 12

У Софії Київській Президент та Глави Церков України моляться за Україну, військо та мир

У спільній «Молитві за Україну» в День захисника нашої вітчизни, 14 жовтня, беруть участь предстоятелі Церков і керівники релігійних організацій України, керівництво держави.

Лідери українських Церков та релігійних організацій кожен промовляє молитву до Господа з проханням про мир і процвітання України, про припинення російської агресії, щоб Господь забрав від України зло, несправедливість, горе та смерть.

"Молитву за захисників України" у Софійському соборі Національного заповідника "Софія Київська" проголосив Патріарх Київський і всієї Руси-України, предстоятель УПЦ КП Філарет. До нього долучилися Патріарх Української Греко-Католицької Церкви Святослав (Шевчук), Митрополит Київський і всієї України, предстоятель Української Православної Церкви Онуфрій, єпископ, ординарій Києво-Житомирської дієцезії Римо-Католицької Церкви Віталій Кривицький, Муфтій Духовного управління мусульман України Ахмед Тамім, Голова Всеукраїнського союзу об’єднань євангельських християн-баптистів Валерій Антонюк, президент Українського Біблійного Товариства Григорій Комендант, Єпископ, глава Української єпархії Вірменської Апостольської Церкви Маркос Оганесян, інші представники духовенства.

Разом з церковниками у Софійському соборі моляться Президент Петро Порошенко з дружиною Мариною, члени Уряду та керівники силових відомств України.

Після молитви на площі перед собором Святої Софії відбудеться церемонія складання урочистої клятви ліцеїстами Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/national_religious_question/68610/

Следующая новость
Предыдущая новость

Промышленные и пищевые заливные формы из силикона Химчистка салона автомобиля Как получить живые просмотры на Ютубканале Потолочный плинтус из полиуретана Конструкция арочного металлодетектора

Публикации