У Рівному місцева влада і християни провели перший молитовний сніданок

17.10.2017 18:19 15

У Рівному місцева влада і християни провели перший молитовний сніданок

На заході були присутні голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук, народний депутат і голова Центрального оргкомітету R500 Павло Унгурян, представники релігійних конфесій, що діють на Рівненщині, воїни АТО, ректори університетів, підприємці.
В цілому понад 100 осіб дякували Богу за рідну Україну і просили для неї кращої долі, а також благословення для представників влади, щоб мали мудрості ухвалювати правильні управлінські рішення.
«Молитовний сніданок -- це нагода спільно обговорити важливі та болючі теми підтримки військових та ветеранів АТО, виховання молоді на засадах духовності. Переконаний, що спільна молитва сприятиме духовному єднанню й порозумінню провідних політиків Рівненщини», -- зазначив Олексій Муляренко.

У Рівному місцева влада і християни провели перший молитовний сніданок

Важливу роль цієї події підкреслив народний депутат Павло Унгурян: «Молитовні сніданки об’єднують управлінців різних політичних сил навколо духовних та біблійних істин. І Слава Богу, що сьогодні така традиція започаткована на Рівненщині».
Він також закликав місцевих депутатів та управлінців окрім проведення урочистих сніданків займатися послідовним вивченням Святого Письма як запоруки успіхів в щоденній роботі.
Варто зазначити, що молитовні сніданки по всій країні координує парламентське Міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність і здоров’я України».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как сделать дом уютнее Вулкан - кладезь ярких эмоций и наслаждения Официальный сайт казино Вулкан Делюкс для безопасного гемблинга Качественный табак и кальян по доступным ценам Организация вывоза мусора контейнером

Публикации