У РПЦ прокоментували обмін між РФ та Україною

08.09.2019 22:04 0

Російська Православна Церква вважає обмін утримуваними особами між Росією і Україною “початком шляху до відновлення мирного життя”. Про це в своєму каналі в Telegram-каналі написав в суботу голова Синодального відділу із взаємин церкви з суспільством і ЗМІ Московського Патріархату Володимир Легойда, інформує УНН.

“У Російській Церкві гаряче вітають взаємне звільнення осіб, які утримуються на території Росії і України. Віримо, що ця подія стане початком шляху до примирення, відновлення мирного життя”, — написав він.

Глава Синодального відділу зазначив, що митрополит Онуфрій і Патріарх Московський Кирило брали участь у долі затриманих в Росії українців. “Ми бачимо в тому, що 70 людей вийшли на свободу, возз’єдналися з рідними, в тому числі плоди щирих молитов мільйонів... за мир в Україні православних людей: єпископів, священників, мирян”, — додав Легойда.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/77078/

Следующая новость
Предыдущая новость

Удобные врезные мойки на кухню Вкусные снеки на закуску Стильная одежда Queen Качественное и недорогое строительство саун Самые разнообразные игровые аппараты

Публикации