У російських в'язницях українцям не дозволяють сповідатися священникам ПЦУ

16.09.2019 21:53 0

У російських в'язницях українцям не дозволяють сповідатися священникам ПЦУ

Українські в'язні в російських в'язницях позбавлені можливості сповідатися у священників Православної Церкви України. Про це під час брифінгу розповів адвокат колишнього політв'язня Володимира Балуха Дмитро Дінзе, повідомляє Укрінформ.

"У Росії українським громадянам не дають можливість сповідатися. Якраз владика Климент (архиєпископ Кримської єпархії ПЦУ - ред.) стикається з тим, що він відноситься до Київської Православної Церкви, а вашим (українським - ред.) політв'язням нав'язують Російську Православну Церкву, тобто їм не дозволяють зі священником з Києва зустрітися. А все робиться для того, щоб люди не могли сповідатися, не могли розповісти про біль, про те, що у них на душі і в їх тюремного життя", - заявив Дінзе.

Він дав зрозуміти, що завжди є ймовірність того, що священники РПЦ, що працюють при колоніях, будуть доповідати керівництву в'язниці про зміст сповіді.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/faith_and_weapon/77160/

Следующая новость
Предыдущая новость

Приобрести качественные поворотники для дверей Заказать шахтный котел хорошего качества Современный и амбициозный ресторан Принада на Оболони Срочный ремонт смартфонов Xiaomi в СкайМи На Тернопільщині біля храму УГКЦ вивісили списки, хто скільки не здав на ремонт

Публикации