У Радомишлі на Житомирщині згорів зал Свідків Єгови

01.04.2018 15:34 36

У Радомишлі на Житомирщині згорів зал Свідків Єгови

У місті Радомишль Житомирської області з невстановлених причин сталася пожежа у релігійній споруді місцевої громади Свідків Єгови.

Однак, з огляду на те, що "Зал Царства", як називають у цій релігійній конфесії місце для проведення богослужінь, оформлено як приватний будинок, рятувальники повідомили про факт пожежі та її успішну ліквідацію лише в контексті надзвичайної пригоди у приватній садибі, повідомляє Еспресо.

"25 березня о 16:03 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому будинку в м. Радомишль. На місце події виїхали бійці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Ними з’ясовано, що загоряння розпочалося з дровника та поширилося на перекриття поруч розташованого будинку. На момент прибуття вогнеборців, полум’я розповсюдилося по всій площі дерев’яного перекриття будинку. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі залучив додаткові сили та засоби для безперервної подачі води", - зазначається на офіційному сайті ДСНС.

Цю ж інформацію наведено й на одному з місцевих ресурсів.

Того жня о 16:56 бійці ДСНС локалізували пожежу, а о 19:23 - ліквідували. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено дровник, 6 куб.м дров та перекриття будинку. Всередині згоріли стільці та інші меблі.

Причину пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Як зазначають у соцмережах місцеві мешканці, йдеться саме про збудоване за типовим проектом місце проведення зустрічей Свідків Єгови. Це також видно зі світлин, наведених рятувальниками.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/extraordinary_situations/70666/

Следующая новость
Предыдущая новость

Особенности пластиковых окон от Ventana Во Львове студентов программы по экуменизму обучат менеджменту Священики УПЦ освятили місце під пам’ятник десантникам Онлайн игры для мальчиков Суши, ролы и сеты с доставкой на дом в Харькове

Публикации