У Почаєві більшість виборців проголосували за Зеленського

06.04.2019 21:04 3

У Почаєві більшість виборців проголосували за Зеленського

Згідно з даними офіційного сайту Центральної виборчої комісії, з 3720 почаївчан, які взяли участь у голосуванні, 775 підтримали Володимира Зеленського, 628 – чинного Президента Петра Порошенка, 530 – Юрія Бойка, 443 – Юлію Тимошенко, ще 304 проголосували за Анатолія Гриценка.

Про це повідомляє Техноград.

Напрочуд високий показник голосів, як для Західної України, у Почаєві отримав також інший проросійський кандидат в президенти Олександр Вілкул – аж 304.

Більшість голосів за Юрія Бойка та Олександра Вілкула у Почаєві були віддані на виборчих дільницях, на яких мали змогу голосувати монахи Почаївської Лаври, Почаївського монастиря-скита та студенти Почаївської духовної семінарії УПЦ МП. Містяни, на відміну від московських священнослужителів, все ж проголосували за висуванців, які підтримують автокефалію української церкви.

Загалом, проросійських кандидатів на Тернопільщині найбільше підтримали у тих населених пунктах, де досі має сильні позиції церква Московського Патріархату, повідомляє Техноград.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/75336/

Следующая новость
Предыдущая новость

Синод УПЦ знов перейнявся біометричними паспортами і розглянув конфлікт в єпархії Играть на лучшие игральных автоматах 777 на сайте онлайн казино Azino 777 Быстрые беспроцентные онлайн кредиты для всех Онлайн площадка sevens.igra-slot не позволит заскучать даже требовательному геймеру Американские металлоискатели GARRETT в Украине

Публикации