У Полтаві священик УГКЦ освятив Алею героям АТО, а у Львові семінаристи провели Хресну дорогу разом з військовослужбовцями

14.03.2018 14:03 12

У Полтаві священик УГКЦ освятив Алею героям АТО, а у Львові семінаристи провели Хресну дорогу разом з військовослужбовцями

Чин освячення Алеї та пам’ятного знака героям АТО у Полтаві здійснив о. Володимир Раковецький, адміністратор парафії Всіх святих українського народу УГКЦ.
“Імена українських військових, які віддали своє життя за збереження територіальної цілісності нашої Батьківщини, ніколи не будуть забуті в українській історії, – зазначив священик, – тому завдання кожної людини, яка цінує українську землю, – берегти пам’ять про цих людей, насамперед пам’ятати їх у молитві”.
Пам’ятний знак встановлено таким чином, що в нього вмонтована інтерактивна дошка, на якій відображається інформація про полтавців, котрі загинули в зоні АТО: фотографії, роки життя, обставини загибелі та нагороди.
До вшанування пам’яті долучилися матері загиблих учасників АТО та їх дружини, секретар міської ради Оксана Деркач, а також депутати міської ради, представники громадських організацій, небайдужі полтавці.
У ці ж дні семінаристи зі Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ пройшли разом із військовослужбовцями військової частини ремонтного батальйону А3358 м. Львова молитовну Хресну дорогу.
Хресна дорога супроводжувалася співом і слайдами, які демонстрували шлях Спасителя на Голгофу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Каталог экипировки для занятий спортом Услуги страхования для выезда Красивые детские фотозоны по выгодной цене Приобрести качественные поворотники для дверей Выбор и покупка 4G модема

Публикации