У Полтаві відбувся конгрес Свідків Єгови мовою жестів

01.08.2018 18:43 21

У Полтаві відбувся конгрес Свідків Єгови мовою жестів

Ілона, глуха жінка з м. Запоріжжя, яка сама виховує двох синів, розповідає: "Тут я можу побачитися зі своїми друзями та подивитися повчальні відео на моїй рідній мові. Я маю дітей-підлітків, і відчуваю, що потребую мужності, аби вчити їх нормам моралі та поведінки. З однієї промови конгресу мені запам'ятався життєвий випадок молодого царя Давида. Щоб перемогти у боротьбі з труднощами, треба не обтяжувати себе зайвими матеріальними речами та клопотами, а приділяти час найважливішому".
Інший глухий Свідок з Харкова, Сергій, каже: "Я розумію, що без мужності неможливо бути вірним своїм моральним принципам. І мені вкрай потрібно продовжувати розповідати іншим про свої переконання... Цей конгрес нагадав, як важливо не втрачати мужність у непростий час".

Головною подією конгресу став перегляд біблійної драми з сурдоперекладом про пророка Йону, яку зараз можна подивитися на сайті JW.ORG. Глядачі були розчулені історією жителів стародавньої Ніневії.
Організатори заходу зазначають, що конгрес мовою жестів це не лише частина освітньої програми Свідків Єгови, а й цінний внесок у розвиток мови та культури глухих.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как сохранить холодильник здоровым, прохладным и чистым Детская комната для двоих детей: фото и варианты планировки Лучшие подарки для близких Отели с конференц залами в Киеве Космолот Киев — особенности игровых слотов

Публикации