У Патріарший собор привезуть мощі підпільного єпископа УГКЦ

19.10.2017 11:15 0

У Патріарший собор привезуть мощі підпільного єпископа УГКЦ

У Патріарший собор Воскресіння Христового УГКЦ у Києві 12 листопада привезуть мощі блаженного священномученика Василія Величковського, який очолював УГКЦ у часи підпілля.

Захід з вшанування пам’яті Блаженного відбудеться після третьої Літургії, яка розпочинається об 11:00, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Вірні та гості собору зможуть дізнатися про життя блаженного Василія в часи підпілля, його нескореність режиму тогочасної влади, подивитися сценку з в’язничного перебування священномученика, а також надихнутися духовним співом гурту «МетаНоя». Особливим моментом заходу буде свідчення родини блаженного Василія – Ірини Коломієць та Корнелія Петришина.

Програму заходу розробили Тетяна та Олег Чихарівські, подружжя зі Львова, які займаються поширенням набожності до блаженного Василія, спільно з сестрами-редемптористками МНІ і братами Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_ceremonies/68664/

Следующая новость
Предыдущая новость

Slots City – новый проект для украинских пользователей Для надлежащего уровня обслуживания покупателя необходимо современное оборудование Что посмотреть в Керчи Индивидуальный трансфер из аэропорта «Суварнабхуми» Аппетитные бонусы и море слотов в казино Лавина

Публикации