У парафії УАПЦ на Львівщині одразу 60 дітей приступили до першої сповіді

31.07.2017 13:42 0

У парафії УАПЦ на Львівщині одразу 60 дітей приступили до першої сповіді

До цієї події і діти, і катехити парафії готувалися заздалегідь. Упродовж двох з половиною місяців хлопчики й дівчатка під керівництвом о. Романа Сотника, настоятеля храму, сумлінно вивчали основи катехизису, а також молитви, писали контрольні роботи, тобто все було так, як буває зазвичай при підготовці до відповідального іспиту.
У неділю до храму дівчата прийшли в білих платтях, а хлопці в білих сорочках. До храму їх заводили хресні батьки, люди, які колись принесли цих дітей уперше сюди для охрещення, і які дали обіцянку допомагати їм бути дітьми Божими.
По закінченні богослужіння і церковних таїнств діти виступали з підготовленим концертом. У віршах та піснях вони розповідали, як люблять Господа, як вдячні Богу за все, що їх оточує. Крім того, відбулася урочиста хода до фіґури Божої Матері, що в центральному парку м. Миколаєва. Там о. Роман відслужив молебень та вручив дітям пам'ятки про цей незабутній день.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Онлайн ставки на футбол Казино для тех, кто привык побеждать Освещение в ландшафтном дизайне Как изменились футболки за время своего существования? Где можно заказать курсовую работу

Публикации