У Новій Каховці горіла церква ПЦУ

30.12.2019 12:59 0

У Новій Каховці горіла церква ПЦУ

28 грудня в Новій Каховці горіла церква святого Миколая Православної Церкви України. Про це повідомляє Novakahovka.city.

Церква розташована на вул. Соборній, 31 на краю соснового лісу в мікрорайоні «Сокіл». Пожежа виникла о 12.55. На місце події прибули дві пожежні машини. Пізніше приїхала поліцейська машина.

За інформацією Новокаховського відділу ДСНС, пожежники встановили, що горять будівельні дерев'яні матеріали та побутові речі в складському приміщенні церкви на площі 15 кв. м. О 13.00 хвилі пожежі локалізували, о 14.10 — ліквідували.

За висновками пожежників, попередня причина — коротке замикання електромережі. Збитки від пожежі встановлюються.

Утім, у соцмережах користувачі припускають, що був підпал. Так, у одному із коментарів у Фейсбуці Nadiya Soltysik написала, що мав місце підпал: «Розбили вікно і кинули горючу суміш, це при тому що храм був відчинений і працював».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/extraordinary_situations/78368/

Следующая новость
Предыдущая новость

Дитячий одяг на всі сезони Зачем ставят свечи в храмах? Качественное продвижение и реклама сайтов и социальных сетей Самые красивые соборы Европы: когда можно будет их посетить Археологи виявили на Львівщині сліди монастиря княжих часів

Публикации