У Мукачівському кафедральному соборі УПЦ практикують богослужіння мовою жестів

03.11.2017 20:10 6

У Мукачівському кафедральному соборі УПЦ практикують богослужіння мовою жестів

Богослужіння звершив протоієрей Георгій Шелельо разом з братією собору. У свою чергу, сурдопереклад богослужбових моментів для нечуючих людей на жестовій мові здійснював диякон Тарасій Шелельо.
Під час літургії люди з вадами слуху уважно сприймали кожен жест сурдоперекладача, адже у такий спосіб вони мають можливість пізнавати цінності духовного життя.
«Проповідувати віру Христову на мові жестів вкрай важливо. Адже в нас на Закарпатті в обласній організації УТОГ нараховується понад 2 тисячі людей зі стійкими вадами слуху та мовлення. Усі вони мають потреби участі в богослужбовому житті Церкви. З благословення правлячого архієрея ми й надалі систематично будемо доносити слово Боже до цієї категорії осіб з обмеженими можливостями», – зазначає сурдоперекладач, диякон Тарасій Шелельо.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Несколько слов о продукции британского бренда Marks & Spencer Идеальный праздник без хлопот от The Catering В Івано-Франківську освятять першу церкву для дітей Модули Opencart Плагины Шаблоны для вашего сайта Ваш профессиональный помощник в бракоразводном процессе

Публикации