У Москві Єрусалимський Патріарх запропонував Предстоятелям зібратися в Йорданії для діалогу щодо збереження єдності

22.11.2019 22:22 0

У Москві Єрусалимський Патріарх запропонував Предстоятелям зібратися в Йорданії для діалогу щодо збереження єдності

Патріарх Єрусалимський Феофіл III висловив готовність надати у розпорядження Предстоятелів Православних Церков резиденцію Патріархату в Йорданському Хашимітському Королівстві для діалогу про збереження православної єдності.

Про це першоєрарх повідомив 21 листопада у Москві під час церемонії нагородження Фонду єдності православних народів в Залі церковних Соборів Храму Христа Спасителя, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП.

Нагоорду Патріарх отримав за його відданість та невпинні зусилля щодо захисту і підтримки єдності Православної віри Премією Патріарха Олексія II.

Виступаючи на урочистосятх, він зазначив:

«Ми хотіли б прийняти в нашому домі — Єрусалимському Патріархаті — наших братів, Предстоятелів Православних Церков, і в дусі кінонії соборно обговорити питання збереження нашої єдності в євхаристійному спілкуванні».

Патріарх сказав про «глибоку важливість» церковної єдності як свідчення світові та необхідності постійної уваги до цього священного обов’язку.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/confessional/orthodox_relations/77890/

Следующая новость
Предыдущая новость

Где получить диплом по гештальт-терапии Купить накрутку на youtube от профессионалов Онлайн кредитование от компании Shvidkokredit Диваны прямые, угловые и детские на складе в Киеве Что дают курсы массажа и чему можно обучиться?

Публикации