У Москві повідомили, за яких умов може відбутися наступна зустріч Патріарха Кирила і Папи Римського

14.02.2018 10:53 6

У Москві повідомили, за яких умов може відбутися наступна зустріч Патріарха Кирила і Папи Римського

Наступна зустріч Папи Римського та Патріарха Кирила відбудеться, коли вони будуть знову до неї готові. Про це 12 лютого заявив глава відділу зовнішніх церковних зв'язків (ВЗЦЗ) РПЦ митрополит Волоколамський Іларіон, повідомляють російські ЗМІ.

Митрополит Іларіон також повідомив, що наразі підготовка до нової зустрічі Патріарха Кирила та Папи Римського не ведеться. "Рішення про те, де і коли зустрітися, залежить від Папи та Патріарха. Рішення зустрітися в Гавані було несподіваним, це було спільне рішення цих двох людей. Я думаю, що коли вони будуть готові зустрітися знову, вони знайдуть відповідне для цього місце", - сказав владика Іларіон.

Також він додав, що «у нас є достатньо простору, щоб втілити те, що було намічено на першій зустрічі». У другу річницю зустрічі Патріарха Кирила та Папи Римського у Відні проходить конференція, на якій представники РПЦ, Ватикану та близькосхідних церков обговорюють питання допомоги християнам в Сирії. Про це повідомляє «УНІАН-релігії».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/confessional/interchurch_relations/70087/

Следующая новость
Предыдущая новость

Современный и амбициозный ресторан Принада на Оболони Playson підкорює піски Стародавнього Єгипту з 9 щасливими фараонами Toyota Prado с новыми функциями для вашего удобства и функциональности Особенности и специфика шоссейных квадроциклов Покупка рюкзака в Украине

Публикации