У Мексиці невідомі застрелили двох католицьких священиків

08.02.2018 12:33 0

У Мексиці невідомі застрелили двох католицьких священиків

Двоє католицьких священиків були застрелені в їх автомобілі в неспокійному штаті Герреро на південному заході Мексики, повідомляє місцева служба безпеки.

Як повідомляє УНІАН-релігії з посиланням на wiara.pl невідомі нападники затримали автомобіль на дорозі та відкрили вогонь по пасажирах.

Крім священиків, були поранені ще чотири людини, які подорожували разом з ними, серед них одна дитина.

«Ми просимо Бога про навернення тих, хто забув, що всі ми є братами, і здійснюють вчинки, які ранять людську гідність, спрямовані проти дару життя і заподіюють біль в родинах і суспільстві», – йдеться в заяві архиєпархії Акапулько.

Мотиви нападу на священиків поки невідомі. Наразі Мексика з її високим рівнем злочинності є найнебезпечнішою країною в світі для духівництва, протягом останніх 6 років там був убитий 21 священик Католицької Церкви.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/70025/

Следующая новость
Предыдущая новость

Бани Днепра: История, Культура, и Современные Тенденции Купить террариум можно и в интернет магазине Глава УГКЦ відвідав скаутський табір і закликав молодь и церкву "разом працювати і йти в ногу" Купить носки оптом Возможный запрет онлайн Ирландской национальной лотереи

Публикации