У Львівській обладміністрації за участю УГКЦ відбулась конференція «Мир в Україні: від діалогу до примирення»

07.05.2018 15:34 0

У Львівській обладміністрації за участю УГКЦ відбулась конференція «Мир в Україні: від діалогу до примирення»

Із вітальним словом виступив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, який наголосив, що потрібно демонструвати єдність та спільність, також подякував за присутність учасникам конференції та доповідачам і закликав спільними справами творити добрі речі.
Доповіді виголосили: прот. Андрій Нагірняк, віце – президент МБФ «Карітас Україна», який представив міжконфесійну стратегію та релігійний аспект миробудування, Ганна Гоменюк, менеджер проекту «Об’єднуючи людей заради миру», яка представила суспільно-політичний аспект творення миру.
Також у конференції брали участь представники департаментів Львівської ОДА, учасники АТО та кримські татари.
«Мир починається звучанням у моєму серці. Якщо я прагну миру і маю його у серці, то можу ним поділитися. Я хочу його передавати, шукаю його. Нам не слід чекати проблем і причин для того, щоб говорити про мир. Про нього потрібно пам’ятати завжди. Ми хочемо, щоб через діалог та пізнання одне одного, нам вдалося запобігти різним проблемам», - наголосив директор БФ «Карітас СДЄ» УГКЦ отець Ігор Козанкевич.
Проект «Об’єднуючи людей заради миру», який діє у БФ «Карітас», спрямований на стабілізацію суспільства за допомогою ефективної місцевої інтеграції внутрішньо переміщених осіб і допомогу в подоланні наслідків, відновленні та примиренні з місцевими громадами.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как заработать на бинарных опционах без риска Выращивание баклажанов в теплице Эффективное лечение наркомании в Харькове Почаевская лавра продолжает молиться о "спасении России, о восстановлении православной монархии" Современная криптовалюта простым языком

Публикации