У Львівській міськраді обговорювали християнські цінності

03.05.2018 12:10 3

У Львівській міськраді обговорювали християнські цінності

Бесіда відбулася в рамках семінарів для учасників зустрічі спільноти Тезе «Віра/Духовність/Діалог» за участю Андрія Москаленка, заступника міського голови Львова з питань розвитку, та народного депутата України Олега Березюка.
«Існує чотири найголовніших права, які ніхто не має законних повноважень відбирати від людини: право на життя, свободу, власність та гідність. Це базові людські права, які дані людині Богом. Інше – похідні права, зафіксовані законами, конституціями тощо. Християнство ставить своєю метою також захищати ці основні поняття. Ми, як люди, повинні їх захищати не тільки щодо себе, а й до своїх ближніх. Звісно, це не найпростіше завдання, але саме ця мета робить нас справжніми людьми. Також держава повинна захищати ці права. На жаль, для людей з пострадянських країн, постколоніального простору, це завдання особливо важке, адже воно потребує великої сили духу, щоб стати на сторожі моралі, гідності, християнських цінностей та власної волі», – сказав на зустрічі Олег Березюк.
Подія відбулася в контексті заходів екуменічної зустрічі Тезе у Львові.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Скупка золота и антиквариата – профессиональная оценка экспертом Профессиональный семейный адвокат Украинский Вулкан - где выбрать лучший вариант? Для надлежащего уровня обслуживания покупателя необходимо современное оборудование Где взять справку от гинеколога?

Публикации