У Львові ісламський культурний центр запрошує на День відкритих дверей

10.11.2018 10:58 6

У Львові ісламський культурний центр запрошує на  День відкритих дверей

Ісламський культурний центр ім. Мухаммада Асада у Львові 17 листопада з 11.00 до 15.00 проведе день відкритих дверей. Гостям запропонують екскурсію ІКЦ, ознайомчі лекції, серед яких «Українські просвітителі та іслам».

Автор лекції – львівська літературознавець, завідувачка книжкових фондів Львівського національного музею «Дім Франка» Соломія Вівчар, повідомляє «Іслам в Україні».

Одну з лекцій присвятять традиційним українським головним уборам жінок. Також відвідувачі матимуть змогу ознайомитися з історією, культурою та традиціями різних народів, що сповідують іслам.

На гостей чекатимуть виставки – книжкова, виробів ужиткового мистецтва та сувенірів, страви східної кухні та майстер-класи.

Організатори потурбувалися про те, щоб відвідини ІКЦ стали сімейним святом і гості мали змогу завітати на День відкритих дверей усією родиною разом з дітьми, для яких передбачено розважальну програму й різноманітні ігри.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/other_confessions/islam/73413/

Следующая новость
Предыдущая новость

Место, где создаются иконы Надгробия и похоронная атрибутика из гранита Услуги бюро переводов - как выбрать партнёра на данном рынке рассказывает бюро переводов InTime Увлекательные горящие туры за границу FoodEx - правильне харчування з доставкою додому

Публикации