У Львові розпочне свої засідання Синод єпископів УГКЦ

04.09.2017 12:14 6

У Львові розпочне свої засідання Синод єпископів УГКЦ

«Головне прохання, яке ми прагнемо висловити на цьому Синоді, – це слова апостолів до Ісуса Христа: "Господи, Учителю, навчи нас молитися". Ми також прагнемо запитати себе і вас про те, як ми молимося, чи вміємо молитися, чи молитва є диханням нашої душі? Прошу всіх вас за цей Синод молитися! Ми так потребуємо, щоб Синод не був справою грона єпископів. Бо він загальноцерковна подія, велика подія всієї Церкви», − сказав напередодні глава УГКЦ верховний архієпископ Святослав.
На початок Синоду у Львові буде висвячений новий єпископ, що народився у Львові, але призначений єпископом-помічником Філадельфійської архиєпархії УГКЦ у США. «Тому нового єпископа нашої Церкви, єпископа-номінанта Андрія, просимо вас особливо згадати у своїх молитвах», − закликав предстоятель церкви.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Изготовление бумажных пакетов с логотипом Адвокат по разводам: как правильно выбрать специалиста и не допустить ошибку? Медицинский центр для суррогатных мам Что ждет человека после Смерти? Качественная техника для съемки

Публикации