У Львові пікетували церкву УПЦ (МП)

29.01.2018 15:14 39

У Львові пікетували церкву УПЦ (МП)

У неділю, 28 січня, націоналісти прийшли із пікетом до церкви св. Володимира УПЦ (МП), що на проспекті Червоної Калини, 89. Про це повідомляє Вголос.

Кілька десятків активістів прийшли із плакатами та м'якими іграшками, аби висловити мирний протест. Натомість сталися сутички із представниками Московського Патріархату, які заявили, що війни в Україні немає, а українська армія вбиває мешканців Донбасу. Після цього віряни відразу сховалися в храм. Церкву оточила поліція, всередині храму відбулася Служба.

Активісти наголошують, що жодних погромів вчиняти не планують, а діятимуть лише законними методами.

Пікетувальники скандують гасла на кшталт: «Русскій мір» - геть зі Львова!» та «Геть московського попа!».

Як відомо, у Львові звинувачують представників Московського Патріархату, що вони на проспекті Червоної Калини, 89 самовільно захопили земельну ділянку та звели там свій храм. Попри те, що земельною ділянкою віряни МП заволоділи незаконно, то вони ще і нападають на вірян Української Православної Церкви Київського Патріархату, храм якого є поруч з Московським, зазначає сайт.

Відео з акції

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/protests/69887/

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональная уборка квартир и помещений в Питере Подача одного из самых популярных казино Элитные табаки Танж и Фумари теперь по доступной цене в Royalsmoke! Космолот - как перевернуть сознания клиентов Как оформить займ онлайн в Украине

Публикации