У Львові патрульні затримали підозрюваного у крадіжці із Гарнізонного храму

01.12.2017 3:55 6

У Львові патрульні затримали підозрюваного у крадіжці із Гарнізонного храму

У Львові у ніч на четвер, 30 листопада, патрульні розшукали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці з Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, повідомила Патрульна поліція Львова, інформує Zaxid.net.

Патрульні отримали звернення про те, що невідомі особи вживають алкогольні напої в будинку на горищі на вул. Замковій. Інспектори прибули за вказаною адресою і виявили там двох чоловіків, які спали на підлозі. Зясувалося, що вони перебували у сильному стані алкогольного сп’яніння. Біля чоловіків лежали два телефони, єпитрахель церковного служителя, форма військовослужбовця, кілька штанів, кофт, курток, паспорт і банківська картка іншої особи.

У Галицькому відділі поліції патрульні встановили, що один із чоловіків, 19-річний львів’янин, перебуває в оперативному розшуку. Йому оголосили підозру украдіжці, здійсненій 14 вересня цього року, з Гарнізонного храму. Тоді із технічного приміщення у храмі вкрали куртку з грошима.

Згадуваний 19-річний львів’янин не приходив на допити, попри оголошену підозру. Відтак патрульні передали затриманих осіб слідчим для встановлення обставин.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/69193/

Следующая новость
Предыдущая новость

УПЦ КП долучилася до свята 76-ої річниці героїчної оборони Одеси Почему так популярны курорты Болгарии? "Пурпурові вітрила" короткий зміст Что игорный бизнес дал государству в 2021 году и чего от него ожидать в 2022? Как заправить картридж?

Публикации