У Львові відбулася перша робоча зустріч з підготовки до VII сесії Патріаршого Собору УГКЦ

06.02.2019 19:39 3

У Львові відбулася перша робоча зустріч з підготовки до VII сесії Патріаршого Собору УГКЦ

У Патріаршому домі УГКЦ 5 лютого відбулася перша робоча зустріч у рамках підготовки до VII сесії Патріаршого Собору. Кандидати до секретаріату Собору мали нагоду зустрітися з Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом та Секретарем Синоду Єпископів УГКЦ владикою Богданом (Дзюрахом).

«Загалом під час зустрічі ми розглянули три питання: склад оргкомітету та секретаріату, обговорили проект програми та проект статуту Собору, а також напрацювання тематичних пропозицій для єпархіальних соборів у рамках підготовки до VII сесії Патріаршого Собору нашої Церкви. Ми обговорили основні напрямки Собору, зокрема те, що стосується його програми та доповідачів. Слід зауважити, що це робоча зустріч для напрацювання пропозицій для Постійного Синоду УГКЦ, який відбудеться 11-13 лютого в Києві», — наголосив секретар VIІ сесії Патріаршого Собору УГКЦ, голова Звичайного трибуналу Верховного Архиєпископа о. д-р Роман Шафран. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/74615/

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказать качественный ирригатор для зубов Надежные кредиты от Moneyveo Playson підкорює піски Стародавнього Єгипту з 9 щасливими фараонами Практичные и качественные шкафы-купе от производителя Зеркало Вулкан 24 круглосуточный доступ к лучшим эмуляторам

Публикации