У Луганську УПЦ (МП) влаштувала протест проти фільму "Матильда"

07.08.2017 21:37 0

У Луганську УПЦ (МП) влаштувала протест проти фільму

В окупованому Луганську відбулася церковна акція проти демонстрації фільму "Матильда".

Як повідомляє підконтрольний "ЛНР" сайт, 1 серпня жителі під керівництвом священників Московського Патріархату провели молитовне стояння біля луганського храму святих Гурія, Самона і Авіва в Сквері Пам'яті, передає Depo.Донбас.

"Сьогодні Луганськ проявляє солідарність з іншими регіонами Росії в протидії демонстрації провокаційного фільму "Матильда". У рік сторіччя трагічних подій 1917 року, напередодні сторіччя розстрілу царської сім'ї, вихід на екрани подібного фільму виглядає свідомою провокацією проти православних і проти всього російського суспільства", - розповів один з учасників заходу Тихон Гончаров.

Нагадаємо, що у фільмі "Матильда" йдеться про дошлюбні стосунки канонізованого зараз царя Миколи ІІ з балериною Матильдою Кшесинською.

Це розлютувало декого з прочан РПЦ. Так, депутат Держдуми, екс-прокурор Криму Наталія Поклонська запропонувала відлучили від святого причастя на шість місяців прихожан, які були присутні на закритих показах фільму "Матильда" режисера Олексія Учителя.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как оформить займ онлайн в Украине Сильные впечатления оставляет игра в казино Кинг Ігрові автомати на гроші Изготовление памятников из гранита в Донецке ДНР Изображение природы и городов для вашего дома

Публикации