У Кропивницькому провели хресну ходу навколо міста на автобусах

27.02.2018 12:34 6

У Кропивницькому провели хресну ходу навколо міста на автобусах

25 лютого у день святкування Іверської ікони Божої Матері та у 1-шу Неділя Великого посту - день Торжества Православ'я у кафедральному соборі УПЦ (МП) Кропивницького відбувся урочисте Богослужіння, участь у якому взяли священнослужителі і прочани міських храмів.

Віряни Благовіщенського храму привезли з собою благодатний список Іверської ікони Божої Матері, написаний і освячений на Святій Горі Афон, повідомляє Гречка.

Після молебню, з благословення митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа, відбулася традиційна Хресна хода на автобусах навколо міста. Разом з Іверською іконою Божої Матері та іншими іконами Благовіщенського храму, в Хресній ході навколо міста братія Свято-Єлисаветинського монастиря молитовно обвозила ковчег з частками мощей святих праведних Захарія та Єлисавети та Іоанна Хрестителя, а також мощевик з частками мощей усіх святих Києво-Печерських.

У Хресній ході взяли участь більше ніж сто прихожан міських храмів, котрі разом зі священнослужителями молилися за мир на Україні та злагоду і взаємопорозуміння в нашому суспільстві.

Завершилася Хресна хода молитвою за Боже благословіння для Кропивницького та його жителів у центрі фортеці святої Єлисавети, біля пам´ятного Хреста.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_ceremonies/70240/

Следующая новость
Предыдущая новость

Ламинат самого лучшего качества в Днепре Интересует утепление, отделка или ремонт под ключ балконов и лоджий? Обращаетесь в компанию Алиас-Днепр! Учим английский на солнечной Мальте Стильний жіночій одяг за кращими цінами Инвестиции в новую нейронную сеть SMO Coin

Публикации