У Криму російські силовики обшукують мечеть і будинок імама

15.04.2019 16:28 0

У Криму російські силовики обшукують мечеть і будинок імама

Російські силовики 15 квітня провели обшук в мечеті в селі Штурмове м.Севастополя. Після "слідчих заходів" вони поїхали в будинок імама мечеті Рустема Абілева. На місці працюють російські ЗМІ. Про це повідомляє "Кримська солідарність", інформує КТРЦ.

"Стало відомо про те, що сьогодні в с. Штурмове (село в Балаклавському муніципальному окрузі в складі Балаклавського району Севастополя), по вулиці Ак'яр 48, в будинку Абілева Рустема проходять слідчі заходи. Слідчі заходи спочатку проводилися в мечеті, імамом якої є Абілєв, потім силовики проїхали до будинку Рустема Абілева ", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на заходах присутній телеканал "Росія 1", інформаційний канал Севастополя "ІКС-ТВ" та інші російські засоби масової інформації.

Пізніше стало відомо, що Рустем Абілєв працює лікарем-стоматологом, веде стоматологічну практику у власній клініці.

Нагадаємо, що після окупації Криму Російською Федерацією обшуки стали регулярною практикою на півострові. За даними Кримськотатарського Ресурсного Центру, в 2018 році на території окупованого Криму російські силовики провели 92 обшуки, 75 з яких - в будинках представників корінного кримськотатарського народу.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/freedom_of_conscience/75431/

Следующая новость
Предыдущая новость

У Львові вандали знесли голову скульптурної Богородиці Цифровая полиграфия в Киеве: где заказать качественные услуги Угловые кухни: индивидуальное производство мебели под заказ Стоит ли выбирать крашеные межкомнатные двери? Качественное и недорогое строительство саун

Публикации