У Криму окупанти влаштували обшук у будинку мулли

09.08.2017 12:27 3

У Криму окупанти влаштували обшук у будинку мулли

В окупованому Криму російські силовики прийшли з обшуком до жителя селища Кіровське Умера Емірамзаєва. Про це написав активіст Абдуллах Якубов на своїй сторінці у Facebook. "Обшук розпочався близько 7:30, будинок оточений, на підтримку Емірамзаєва збираються люди", - написав він, повідломляє УНІАН.

На відео з місця подій видно кілька десятків людей, які вийшли підтримати Емірамзаева, а також екіпірованих силовиків і припаркований неподалік автозак.

Як ми бачимо, з самого ранку велика кількість сусідів та друзів зібрались біля його дому, народ Машаллах, підтримує Умера і любить його", - підкреслив активіст. "Умер Емірамзаєв є місцевим муллою і авторитетною особою Кіровського району, відомий своєю побожністю, люди його знають тільки з хорошого боку, він є багатодітним батьком і сам народився в багатодітній родині», – додав Якубов.

У той же час, на сайтах підконтрольних Кремлю силових відомств Криму про причини обшуку не повідомляють.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Что ждет человека после Смерти? Широкий выбор разных семян Як вибрати якісний ортопедичний матрац Адвентисты доставили в зону АТО более 12 тысяч литров питьевой воды Новинки кино 2018 года в онлайн кинотеатрах

Публикации