У Криму вчергове поглумилися над могилами мусульман

30.07.2018 14:44 9

У Криму вчергове поглумилися над могилами мусульман

Так, нещодавно в Сімферополі під час проведення екскаваційних робіт для зведення огорожі на вулиці Червоноармійська, 116 були зруйновані поховання старого кладовища, а на дні викопаної траншеї й на купах землі уздовж неї розкидані людські черепи і кістки.
А 17 липня були пошкоджені могильні камені над похованнями мусульман у селищі Багерове. Про це з посиланням на свідчення місцевих жителів повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов:
— ... На мусульманському кладовищі селища Багерове Ленінського району Криму вандали пошкодили близько 15 надгробків. Про це повідомили місцеві жителі. Вони вже звернулися в поліцію і до місцевої влади. Це далеко не перший подібний злочин у Криму, і жодного разу винних не було знайдено. Ні до 2014-го, ні після!

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сварочные инверторы Edon Мінюст затвердив положення про Душпастирську раду з питань релігійної опіки в пенітенціарній системі ккраїни Купить двигатель для садовой техники недорого Провайдер, который предоставляет качественные услуги Игровые автоматы Чемпион

Публикации