У Кривому Розі митрополит УПЦ вшанував пам’ять загиблих воїнів АТО

25.06.2018 13:53 9

У Кривому Розі митрополит УПЦ вшанував пам’ять загиблих воїнів АТО

Саме в цей день у 2014 році сталася трагедія – в небі над Луганськом був збитий військово-транспортний літак ІЛ-76. На борту літака знаходилось 49 українських військовослужбовців, зокрема, і з Кривого Рогу. В результаті катастрофи всі загинули.
В Металургійному районі міста Кривого Рогу відбувся пам’ятний мітинг-реквієм по загиблим учасникам антитерористичної операції на сході України.
Участь у заході взяли Криворізький міський голова Юрій Вілкул, митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем, народні депутати України, секретар криворізької міської ради Сергій Маляренко, керівники районних в місті Кривому Розі рад, почесні громадяни міста Кривого Рогу, учасники бойових дій в зоні АТО, родичі загиблих воїнів та більш 200 небайдужих криворіжців.
Учасники мітингу-реквієму поклали квіти до пам’ятних меморіальних плит присвячених загиблим на сході України військовослужбовцям. По закінченні заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

В Одессе выступит христианская группа "NLM" из Амстердама Потолочный плинтус из полиуретана Як домогтися взаєморозуміння і ефективно вирішувати чоловічі проблеми Лучший вид заработка, это онлайн казино Нетгейм с бесплатными фриспинами Поисковое продвижение интернет магазинов

Публикации