У Київській академії УПЦ КП захищають магістерські роботи про богословську думку в Україні ХVІ–ХVІІ стт. та україномовні переклади Святого Письма

30.03.2018 11:24 6

У Київській академії УПЦ КП захищають магістерські роботи про богословську думку в Україні ХVІ–ХVІІ стт. та україномовні переклади Святого Письма

Цього року студенти-богослови підготували такі наукові роботи:
Заяць Микола: Становлення та провідні тенденції розвитку релігійно-богословської думки в Україні другої половини ХVІ–ХVІІ стт.
Міськів Юрій: Ангелологічні та демонологічні уявлення в етноконфесійних і авраамістичних релігіях: богословська рефлексія.
Череп’юк Володимир: Україномовні переклади Святого Письма: історія та персоналії.
Ужитчак Василь: Комунікативна активність квакерів та пуритан: етико-ціннісні настанови як чинник соціальної активності ранньоппротестантських спільнот.
Хильчук Юрій, свящ.: Ґенеза та розвиток політеїстичних релігійних систем: богословська та історіософська рефлексія.
На попередньому захисті були присутні завідувач кафедри культурології, релігієзнавства та теології, доктор філософських наук, доц. свящ. Миколай Шкрібляк; завідувач богословського відділення, кандидат богословських та історичних наук, доц., прот. Микола Щербань; методист богословського відділення, кандидат богословських та історичних наук, доц., прот. Миколай Лагодич та викладачі відділення: доктор богословських наук, проф., прот. Михайло Марусяк, кандидат богословських наук, прот. Миколай Симчич.
Перед початком попереднього захисту до присутніх звернувся священик Миколай Шкрібляк, вказавши на належний рівень наукових робіт студентів.
Присутні студенти успішно пройшли процедуру попереднього захисту, однак комісією було вказано на низку неточностей, недоліків та огріхів, які наявні у роботах, та було надано рекомендації щодо їх усунення.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как не ошибиться с выбором табака для кальяна Вам нужны живые подписчики в Телеграмм Корейские бб-крема - растущая популярность среди украинок! Лазерная стоматология в Полтаве УПЦ угледіла в парламенті ще один "антицерковний законопроект"

Публикации