У Києві та Львові стартували традиційні фестивалі писанок

05.04.2018 15:33 0

У Києві та Львові стартували традиційні фестивалі писанок

На Софійські площі у Києві 5 квітня відкрили вже традиційний великий Фестиваль писанок. Цього року асортимент фестивалю трохи розширили - окрім традиційних писанок у формі яєць тут встановили ще й понад 300 фігурок зайців, яких автори, професіонали та аматори, розмальовували та оздоблювали, ні в чому не обмежуючи фантазію.

А навпроти, на Михайлівській площі, буде вже традиційна дитяча зона. Водночас, як йдеться в сюжеті ТСН, алкоголь на фестивалі писанок на Софійській можна буде придбати лише в кількох кіосках - і тільки вино.

Тим часом у Львові вже відкрили величезний ярмарок, де навіть створили куточок зі справжніми кроликами. Великодня алея з сотні стилізованих дерев'яних будиночків тягнеться від самого Оперного театру.

Придбати тут можна як сувеніри - витвори народних майстрів та місцеві делікатеси, так і купити щось поїсти прямо на місці з традиційної галицької кухні або великодніх страв. Починають сюди вже з’їжджатися і туристи. Про це інформує УНІАН.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_holidays/70724/

Следующая новость
Предыдущая новость

Красивую посуду - в каждый дом Качественные металлопластиковые окна от бренда Rehau Разработка мобильных приложений для отелей Любовная магия и привороты Сибирского мага Установка газа на авто: нюансы о которых нужно знать заранее

Публикации