У Києві презентують "улюблену гру монахів, в яку можна було грати потайки від інших"

19.04.2018 12:34 12

У Києві презентують

«Гральний Майдан» знову збирається провести вас ходами історії прадавніх ігор, у які грали вже навіть не діди і прадіди, а вигадали їх ще за будівництва пірамід.
Першу дошку гри у млин знайшли у Єгипті, її вік становить кілька тисяч років. Тим не менш у цю гру грають досі і час від часу вона спливає у виданнях під назвами: «Млин», «Nine men Morris» і т. д. Гра є близьким родичем хрестикам-нуликам, але має додаткову стратегічну складову.
Як запевняють організатори заходу, "Це улюблена гра монахів, в яку можна було грати потайки від інших. Також гра має неповторну термінологію".
Презентація гри розпочнеться о 19:00 в приміщенні літературного клубу «Пломінь», що знаходиться за адресою: провулок Шевченка 5 (ст. м. Майдан Незалежності), Козацький Дім,3 поверх.
Вхід вільний.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Берите автомобили во временное пользование Компания, завоевавшая доверие азартных игроков! Большой выбор качественного пенополистирола по выгодным ценам Адвентисты провели каникулярную школу в Харькове Католический епископ: «Нужно идти на Восток Украины и евангелизировать»

Публикации