У Києві презентують третє перевидання книжки Дмитра Шурхала «Українська якбитологія»

09.10.2017 20:57 21

У Києві презентують третє перевидання книжки Дмитра Шурхала «Українська якбитологія»

«Українська якбитологія. Нариси альтернативної історії» – книжка про те, якою Україна могла би бути, але не стала. Це — перша науково-популярна книжка в жанрі альтернативної історії, що простежує варіанти та шляхи, якими могла би піти історія України, якби не зазнала тих чи інших карколомних випадковостей, що впливали на розвиток та становлення України.
«В історії майже кожного народу чи країни виникають ситуації, коли їхній подальший розвиток залежить від випадковостей. «Якбитологія» розповідає про те, як різні випадковості впливали на розвиток та становлення України. Українська історія багата на ситуації, коли випадок – один влучний постріл чи любовна пригода – мали вирішальний вплив на перебіг подій. В цій книжці розглянуті переломні моменти (точки біфуркації) української історії – від Хрещення Русі князем Володимиром до війни на Донбасі. Від 2004 року «Якбитологія» витримує вже третє перевидання, бо не лише минуле, а й буремне сьогодення підкидає авторові привід поміркувати про раптово втрачені можливості та несподівані успіхи», – зазначається в анотації.
Адреса книгарні “Є”: м. Київ, вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72. Вхід вільний.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Вулкан игровые автоматы на деньги — только для смелых Играйте в слоты без регистрации Мятежный епископ УПЦ был "отравлен и ждал смерти", но "чудом исцелился" Постельное белье Viluta – для соотечественниц, ценящих комфорт Один из популярных игровых порталов с видеослотами

Публикации