У Києві обговорили стратегію розвитку соціального служіння УГКЦ

11.02.2019 20:23 3

У Києві обговорили стратегію розвитку соціального служіння УГКЦ

8 лютого 2018 року у Курії Київської Архиєпархії відбулася робоча зустріч щодо розвитку соціального служіння у парафія УГКЦ на теренах Центрально-Східної України.

За повідомленням Департаменту інформації УГКЦ, у зустрічі взяли участь о. Роман Сиротич, синкел Соціального служіння Київської Архиєпархії, о. Василь Чудійович, Канцлер, та о. Андрій Боднарук, Голова прес-бюро, які творять соціальну команду Київської Архиєпархії. Зокрема, вони обговорили актуальний стан втілення цієї стратегії у життя Київської Архиєпархії.

Учасники зустрічі підсумували ефективність методів праці на парафіях, а також результати тренінгів у них.

Обрали нові парафії, які візьмуть участь у цьогорічній соціальній програмі: собор Воскресіння Христового, Трьох Святителів УГКЦ у місті Бровари, Святого Миколая УГКЦ у с. Щітки (Вінниччина), Святих Віри, Надії, та Любові і їх Матері Софії у Северинівці (Київщина), Святого Івана Богослова у Великих Коровинцях (Житомирщина), Покрова Пресвятої Богородиці УГКЦ у Черкасах, Святого Миколи Доброго у Києві.

Також під час зустрічі опрацювали стратегію дій не перше півріччя та розробили мапу актуальних соціальних викликів Київської Архиєпархії.

На завершення зустрічі о. Роман Сиротич підкреслив важливість місії у цій програмі БФ Карітас, та Львівської Освітньої фундації, а також подякував священикам за працю.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/74668/

Следующая новость
Предыдущая новость

Идеальные кроссовки для вашего удобства СТО для вашего автомобиля Когда лучше стричься, чтобы иметь красивые волосы Широкий выбор качественных ювелирных изделий с доставкой по всей стране Выбор автомобильных дисков

Публикации