У Києві незабаром відкриє роботу кінофестиваль «Світло»

21.02.2018 13:03 21

У Києві незабаром відкриє роботу кінофестиваль «Світло»

Фестиваль започатковано ВГО «Спілка християнських письменників України». Одним з інформаційних партнерів фестивалю є портал «Релігія в Україні».
Цього року до участі у кінофестивалі було надіслано близько 3000 робіт і відбіркова комісія напружено працювала над тим, щоб до конкурсного перегляду потрапили найкращі роботи. Глядачів очікує багато яскравих та зворушливих фільмів, переважна більшість з них знята українськими кінематографістами.
Конкурсна програма складатиметься з 5 номінацій: ігровий короткометражний фільм, документальний короткометражний фільм, анімація, музикальний кліп, соціальний ролик.

Кінофестиваль відбудеться 25-26 лютого за адресою: м.Київ, вул.Шота Руставелі, 19, кінотеатр «Кінопанорама». Більш детальну інформацію та придбати квитки можна на офіційному сайті: http://kinofest-svet.com.ua/index.html

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Идеальные кроссовки для вашего удобства Рэп-группа "Gospel Рeople" выступит на христианском фестивале в Херсонской области Мнение президента «Евротерминала» Павла Лисицина о ситуации на контейнерном рынке в 2020 году Прокат необходимой мебели Види оздоблювальних каменів

Публикации