У Києві молилися за мир

22.02.2019 14:22 0

У Києві молилися за мир

20 лютого Спільнота святого Егідія провела щомісячну молитву за мир в Україні та світі. На ній проповідував єпископ Української Греко-Католицької Церкви Богдан (Дзюрах).

“Основою миру є любов. Для миру треба справедливості. Бо справедливість зупиняє потік насильства і кривди. Відновлює порушені насиллям блага. Але самої справедливості ніколи не вистачить, щоб мир був тривалим. Любов відновлює єдність, загоює рани. Тільки любов дає сили прощати і робити крок до взаємного примирення”, - сказав владика Богдан.

Під час молитви присутні згадували країни, які сьогодні страждають від воєн та насильства. За кожну країну ставили свічку. Таку молитву Спільнота проводить уже більше 5 років.

молитва-1w.jpg

Після Молитви Спільнота святого Егідія разом з волонтерами провела роздачу їжі для бідних нашого міста на Майдані Незалежності.

20 березня, 19.00 відбудеться Молитва за мир у Великий піст. Запрошуємо молитись про мир в нашій країні і світі.

молитва-3w.jpg

Спільнота святого Егідія -міжнародна організація, яка існує в понад 70 країнах світу. У цих країнах щомісяця проходить молитва за мир, на якій моляться за Україну. Організація відома своєю благодійною діяльністю і миротворчими ініціативами.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_ceremonies/74814/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как избавиться от плесени? Торговое оборудование Какие игроки есть в покере? На сайте Луганского университета УПЦ висит благодарность за "огромный вклад в дело победы нашей армии над ненавистной хунтой" Поліція затримала капелана УПЦ КП у справі про напад на офіс проросійського телеканалу

Публикации