У Києві може з'явитися вулиця Любомира Гузара

25.03.2018 14:07 3

У Києві може з'явитися вулиця Любомира Гузара

Комісія з питання найменувань КМДА підтримала пропозиції щодо винесення на громадське обговорення низки перейменувань у Києві. Ці пропозиції виносяться на голосування, на яких кияни вирішать долю запропонованих нових назв вулиць.

Найбільш резонансною була пропозиція щодо вшанування пам’яті Патріарха Української Греко-Католицької Церкви Любомира Гузара, повідомляє Історична правда.

Члени комісії були одностайні в думці, що його постать має бути відзначена у топоніміці Києва, однак розділились думки, яку з вулиць перейменувати на його честь - Челябінськуна Лівому березі, яка розташована поруч із Патріаршим Собором УГКЦ або проспект Космонавта Комарова на Правому березі.

Прийняли рішення запропонувати обидві пропозиції до громадського обговорення, щоб це питання було вирішено голосуванням киян.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/70579/

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшие похоронные услуги по приемлемой стоимости Срочный и недорогой переплет диплома Голосовые поздравления с днем рождения по именам Помощь с подбором хорошего ритуального бюро Концерт Мамахохотала в Киеве

Публикации