У Києві експонується перша в Україні колекція картин усіх монастирів святої гори Афон

12.02.2018 13:04 12

У Києві експонується перша в Україні колекція картин усіх монастирів святої гори Афон

Автор картин - заслужений художник України Василь Красьоха. Влітку 2017 року він перебував на Афоні. За час своєї поїздки він написав види монастирів святої гори.
«Особливо сподобалося працювати в монастирях Симонопетра і у Великій Лаврі. Симонопетра знаходиться в затишному та мальовничому місці - на скелях, а Велика Лавра зберегла свій первозданний вигляд. Також сподобалася столиця Афону - Карея, де в храмі на честь ікони "Успіння Божої Матері" зберігається шанована ікона «Достойно єсть», - поділився враженнями художник.
Василь Красьоха - український художник-живописець. Член Національної спілки художників України, Заслужений художник України. Народився 12 березня 1954 року в селі Хряськ, на Волині. Учасник багатьох художніх виставок в Україні та за кордоном. Роботи Василя Красьохи зберігаються в фондах Міністерства культури України, музеях і приватних збірках багатьох країн світу.
Адреса виставки: Київ, вул. Шовковична, 17/2, "Шоколадний будиночок", 8-20 лютого 2018, з 10:00 по 17:00.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Оборудование для аквариумов и товары для животных Архієпископ Російської єпархії Вірменської Апостольської Церкви відсвяткував у Криму 300-річчя єпархії Переезды и перевозка мебели Православный сайт со всей необходимой информацией Православні ікони та їх види

Публикации