У Києві готується міжнародний симпозіум "День Реформації"

12.10.2017 15:34 33

У Києві готується міжнародний симпозіум

У цьому році в Україні офіційно відзначається 500-літній ювілей Реформації. Мета запланованого симпозіуму полягає не тільки в тому, щоб відзначити основний день Реформації (31 жовтня), але й тому, щоб учасники симпозіуму могли поглибити своє розуміння історії та вчення цього періоду.
Спікерами на симпозіумі будуть Дональд Ферберн, Йос Колейн та Ярослав В'язовський.
Дональд Ферберн спеціалізується на патристиці та працює професором раннього християнства в Богословській семінарії Гордон-Конвелл (США). Декілька з його книг є добре відомими в Україні, остання з яких - «Життя у Трійці» («Колоквіум» 2013).
Йос Колейн спеціалізується на історії церкви та систематичному богослов’ї. Він є керівником міжнародної магістерської програми в теологічному університеті м. Кампен (Нідерланди). Йос Колейн працював академічним деканом Євангельської реформатської семінарії України з 2001 по 2013 роки.
Третім спікером буде Ярослав В'язовський - богослов, видавець, пастор Євангельскої реформатської церкви в м. Мінськ, доктор філософії з систематичного богослов'я в університеті Абердина.
Спочатку слово матимуть спікери, а потім запланований час для обговорення. На симпозіумі відбудеться презентація нової книги про Реформацію та її вчення. Крім того, кожен учасник симпозіуму отримає безкоштовно примірник богословського журналу "Реформатський погляд".
Відкрита реєстрація на захід.

Фото poiskpravdy.com

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Быстрые грузоперевозки в Днепре Берите автомобили во временное пользование Мінюст затвердив положення про Душпастирську раду з питань релігійної опіки в пенітенціарній системі ккраїни Играть на выгодных условиях в Пин Ап казино Качественная чистка вашего ПК

Публикации