У Києві готують приз переможцю християнського Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна

07.08.2017 12:28 57

У Києві готують приз переможцю християнського Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна

Організатори події запрошують молодих письменників-початківців, журналістів, вже знаних авторів та всіх бажаючих на презентацію збірки оповідань «Гіркі сливи» та вручення почесного призу Олексію Деканю як переможцю Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна у 2017 році. Сам Літературний конкурс ім. Джона Буньяна засновано у 2016 році Відділом освіти Церкви ХВЄ України (п'ятидесятників) разом із служінням «5 хлібів та 2 риби».
Після презентації розпочне роботу Літературна школа, де три семінари прочитають вже відомі християнські письменники. Зокрема український поет, письменник, публіцист, головний редактор журналу «Благовісник» Юрій Вавринюк говоритиме про «Гріх недбальства, або «грішний» погляд на «духовну» літературу». Член журі Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна зверне увагу на кваліфікацію християнських літераторів, попередить про відповідальність за недбалість у служінні та роздумуватиме про літературну досконалість.
Українська письменниця, журналістка, перекладачка, авторка «Теплих історій до кави» Надійка Гербіш у своєму семінарі «За ким дзвенить клавіатура» пояснить значення терміну «покликання письменника», відверто розкаже про роботу письменника в Україні, та навчить, як авторам правильно сприймати критику.
Цьогорічний переможець Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна, письменник-фантаст, засновник міжавторської збірки «Притчи ХХІ століття» Олексій Декань відповість на наступні питання: Чи може християнин писати фантастику? Як молодим авторам не припуститися помилок? З чого почати нову книгу? Хто є взірцем актуального літературного тексту?
Попередня реєстрація учасників проводиться за телефоном: +38 (097) 6633163 або електронною поштою: konkurs.john.bunyan@gmail.com
Участь у презентації безкоштовна. Вартість Літературної школи - 50 грн. (у вартість входить обід). Адреса заходів: церква ХВЄ "Філадельфія", вул. Голосіївська, 57, станція метро "Голосіївська". Початок о 10:00.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Соборы и церкви в Карпатском крае Як домогтися взаєморозуміння і ефективно вирішувати чоловічі проблеми Выгодная химчистка диванов на дому Сердце дома не кухня, а камин Купить софтшелл куртку онлайн

Публикации