У Києві відзначать мусульманське свято Ораза Байрам, а у Львові прочитають лекцію “Арабський світ: політика, релігія та виклики”

14.06.2018 17:13 9

У Києві відзначать мусульманське свято Ораза Байрам, а у Львові прочитають лекцію “Арабський світ: політика, релігія та виклики”

Свято Ораза Байрам розпочнеться з відкриття представництва ДУМ АРК в м. Києві за адресою: проспект Перемоги 67/1.
Програма:
15 червня о 8.00 - святкова урочиста колективна молитва. 17 червня о 11.00 - святкові заходи у парку ВДНГ (зона відпочинку "Острівець"): виступи офіційних осіб, частування, спортивні змагання та вікторини, подарунки для переможців.
Святкові заходи проводитимуться при сприянні ГО "Асоціація мусульман України" та ГО "Український Центр Діалогу та Комунікацій".
А у Львові 16 червня о 21:00 відбудеться лекція “Арабський світ: політика, релігія та виклики”. Лектором буде Роман Назаренко, дослідник ісламу та референт ректора Українського католицького університету.
На лекції можна дізнатися про міфи та реалії арабського світу; як в ньому співіснують політика, релігія та культура; короткий екскурс в іслам.

Фото uk.wikipedia.org

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Самая профессиональная служба эвакуации Лучшие фильмы ужасов на DIVAN.TV Угловые кухни: индивидуальное производство мебели под заказ Турецкая баня Харькова– основные эффекты для здоровья и преимущества Оборудование для аквариумов и товары для животных

Публикации