У Києві відбулася конференція Міжнародної асамблеї п’ятидесятницьких церков

27.09.2018 16:53 12

У Києві відбулася конференція Міжнародної асамблеї п’ятидесятницьких церков

Відкрив конференцію президент МАХВЄ, старший єпископ Церкви ХВЄ Молдови Віктор Павловський, який повів делегатів у молитві про благословення і Боже відкриття для учасників конференції.
Вітаючи гостей в українській столиці, старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко, наголосив на важливості братнього спілкування. «Ісус зібрав учнів із різними характерами, амбіціями, мріями, і три з половиною роки найкращий у світі учитель навчав їх одному – спілкуванню та братній любові. Нехай наше спілкування тут, в Україні, де сьогодні велика свобода, великі можливості і перспективи для церкви, буде приємною жертвою для нашого Спасителя», – побажав старший єпископ.
Радість із приводу того, що міжнародна п’ятидесятницька спільнота проводить конференцію в Україні, висловив також старший єпископ УВЦ ХЄВ Василь Райчинець. Він наголосив на тому, що Божа Церква, незалежно від країни і обставин, має єдність, і це особливо приємно усвідомлювати.
Проповідь на урочистому вечірньому служінні виголосив і віце-президент МАХВЄ старший єпископ Російської церкви ХВЄ Едуард Грабовенко. Він говорив про кризу у житті служителя та житті членів церкви на основі 11 розділу Євангелії від Івана (історія про смерть та воскресіння Лазаря).
«Нерідко ми живемо критеріями загублених можливостей і відкладених надій… Скільки сьогодні загублених покликань є у церквах?» – риторично запитав спікер. У час, коли у служителя опустилися руки, головне не «оселитися» у долині скорботи. «Бог приходить не тому, що ти віриш, а для того, щоб ти повірив!» – підкреслив Едуард Грабовенко. Він навів приклади зі своєї практики, коли Господь чудесним чином відповідав на «нульову» віру, та закликав присутніх ніколи не зупиняться у своєму слідуванні за Господом.
Міжнародна Асамблея Християн Віри Євангельської зростає кількісно. 26 вересня конференція розглянула заяви про вступ, що надійшли від національних п’ятидесятницьких церков різних країн. У складі національних делегацій все більше молодих пасторів та єпископів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Быстрая, безопасная и качественная химчистка ковров Быстрый и качественный ремонт macbook в Киеве Лучшие автоматы современности только в казино Вулкан 777 Заморожені овочі та фрукти - кладязь вітамінів під час Великоднього посту Кованные металлические оградки в Киеве

Публикации