У Києві відбудеться Єврейський арт-фестиваль-ярмарок з лекціями про Талмуд і єврейську містику

25.05.2018 14:53 3

У Києві відбудеться Єврейський арт-фестиваль-ярмарок з лекціями про Талмуд і єврейську містику

Зокрема, йдеться про типажні фотопортрети від Ігоря Гільбо та фотопроекти "Меа Шеарім" та «На вулиці єврейської» Рафаеля Iцхака Вiленського; старозавітні сюжети в живопису Олени Сагайди; живописні портрети від Ірини Ворони; кераміка з тематичними сюжетами від Лоли Гільбо, Андрія Ільїнського та Олени Сагайди; кукли від Тетяни Дворчук, Лідії Гринко та Пінхаса (Павла) Фішеля, ювелірні прикраси від Tетяни Чорної та інших; єврейські книги і атрибутика іудаїзму від магазину "Еврейская книга"; дизайнерські прикраси та одяг від Dis/order та багато іншого.
Буде представлена різноманітня єврейська література від видавництва "Дух і Літера" з автографсесією від художника Пинхас Павел Фишель (Pinhas Fishel), що ілюстрував "Шалахмонеси" Григорій Фальковича.
Також анонсовані лекції з філософії Талмуда та єврейської містики від Игоря Турова, доктора історичних наук та фахівця в царині дослідження класичної рабинської письменності та хасидизму. Лекція з рейзеле від Iрини Клімової та провідних фахівців з музею Шолом-Алейхема. Майстер-класи з мистецтва вирізання з папіру рейзеле /витинанка/ від Пінхаса (Павла) Фішеля та арт-терапевтична практика "Створення Хамси" від психолога та арт-терапевта Юлі Эпельбаум.
Також буде також можливість скуштувати традиційну єврейську кухню від кав‘ярні "Hidden" Артёма Клобуцкого.
Розклад майстер-класів та лекцій:
26 травня:
14.00 -15.30 - арт-терапевтична практика "Створення Хамси" від психолога та арт-терапевта Юля Эпельбаум. Вхід вільний.
17.00-18.30- лекція з "Філософії Талмуда" від Ігор Турова, вартість 50 грн.
27травня:
13.00-14.00 - лекція про "Мистецтво рейзеле" від Ірини Клімової, зав. музеєм Шолом-Алейхема (філія Музею історії Києва). Вхід вільний
14.00 -15.30 - арт-терапевтична практика "Створення Хамси" від психолога та арт-терапевта Юлі Эпельбаум. Вхід вільний.
15.30-17.00 - майстер-клас з рейзеле (витинанка) від Пінхаса (Павла) Фішеля, вартість 100 грн.
17.00-18.30- лекція з " Єврейської містики" від Ігоря Турова, вартість 50 грн.
Партнери заходу: Музей Шолом-Алейхема, видвництво "Дух і Літера", Kyiv Klezmer Fest.
Адреса і час: 26-27 травня з 11.00-19.00. Галерея «Дукат», вул. Рейтарська, 8Б. Вхід вільний.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Получение клиентского статуса и соответствующие привилегии УГКЦ проводить «Козацький гарт» у виховних колоніях України Євреї та німці відкриють у Дніпрі виставку, присвячену геноциду ромів Волонтери передали Святогірській лаврі 10 тон гуманітарної допомоги для переселенців Компания, предлагающая различные полиграфические услуги

Публикации