У Києві вночі обікрали церкву: грабіжника спіймали на гарячому

22.11.2017 11:43 0

У Києві вночі обікрали церкву: грабіжника спіймали на гарячому

Як повідомили в ГУ НП у Києві, вночі спрацювала охоронна сигналізація в храмовому комплексі на вулиці Голосіївській. На місці події виїхав наряд групи реагування Управління поліції охорони в Києві та затримав 30-річного чоловіка, який знаходився в церкві. До приміщення зловмисник потрапив, віджавши пластикове вікно. Про це інформує «Кордон».

Під час поверхневого огляду у чоловіка вилучили ювелірні вироби із золота і срібла – обручки, хрестики, ланцюжки, браслети і сережки. Загальна сума викраденого становить близько 30 тис. гривень. Також вилучили рукавички і металеву фомку.

Крадіжка_2.jpeg

Правоохоронці встановили, що затриманий перебуває в розшуку у Хмельницькій області за скоєння аналогічних злочинів. До столиці приїхав за добу до вчинення злочину. Затриманого доставили в Голосіївське управління поліції для з'ясування всіх обставин.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/69079/

Следующая новость
Предыдущая новость

Игровые автоматы: особенности разных категорий! В игровые автоматы играть бесплатно Як вибрати якісний ортопедичний матрац Получение гражданства и вида на жительство в Украине Трубы и трубные комплектующие отличного качества от компании ООО «ГК Феррит»

Публикации