У Києво-Могилянській академії відбудеться презентація книги «Арамейська мова біблійних текстів і Тарґума Онкелоса» видавництва «Дух і літера»

11.01.2018 16:42 0

У Києво-Могилянській академії відбудеться презентація книги «Арамейська мова біблійних текстів і Тарґума Онкелоса» видавництва «Дух і літера»

Книга є першим україномовним практичним посібником із вивчення арамейської мови Біблії та Тарґума Онкелоса – давнього юдейського перекладу Тори. Вперше (2013) посібник вийшов російською у видавництві «Колоквіум», тепер книга доступна й українською.
Учасники презентації:
Дмитро Цолін – автор книги, директор Центру юдаїки в Національному університеті «Острозька академія»,
Леонід Фінберг – директор Центру досліджень історії та культури східноєвропейського єврейства НаУКМА, головний редактор видавництва «Дух і літера»,
Олексій Хамрай – керівник відділу Близького і Середнього Сходу Інституту сходознавства НАН України, співкерівник магістерської програми з юдаїки в НаУКМА.
Модератор: Віталій Черноіваненко – президент Української асоціації юдаїки, співкерівник магістерської програми з юдаїки в НаУКМА.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Матрасы для детей Качественное теплотехническое оборудование от фирмы Opeks Energy Модные принты в ансамблях SWAG: авто-тематика Беларусь не впустила из Украины главу Белорусской Автокефальной Православной Церкви Samsung J7-2017 один из самых ярких представителей класса бюджетных смартфонов

Публикации