У Зеленського уникають відповідей на питання про Донбас та УПЦ МП

13.06.2019 11:16 0

У Зеленського уникають відповідей на питання про Донбас та УПЦ МП

Глава президентської партії "Слуга народу" Дмитро Разумков відмовився висловити позицію політсили щодо військового конфлікту з Росією на Донбасі і перейменування УПЦ МП на РПЦ.

Своєю думкою поділився він в інтерв'ю "Стране", повідомляє Обозреватель. Так, Разумкова запитали, чи підтримає його команда введення особливого режиму місцевого самоврядування для окремих регіонів Донбасу.

Глава "Слуги народу" у відповідь заявив, що "Мінськ сильно буксує", проте іншої альтернативи в України немає. "Якщо я стану депутатом Верховної Ради, тоді ми зможемо обговорювати це питання", – сказав Разумков, ухилившись від подальшої відповіді.

У політика також поцікавилися, як партія ставиться до закону про перейменування Церкви, центр якої розташований у країні-агресорі.

"Зараз не готовий відповісти. Я вважаю, що повинні бути дотримані права всіх. Закони, прийняті цим парламентом, – дивні. Потрібно глибше вивчити це питання", – сказав Разумков.

"Політики не повинні впливати на свої електоральні позиції використовуючи теми, які будуть викликати таке розділення у суспільстві", – пояснив він нейтральність своїх відповідей.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/76147/

Следующая новость
Предыдущая новость

Актуальный прайс-лист: где и как искать свежие цены на радиодетали Сім’ї учасників АТО пройшли реабілітацію в монастирі УГКЦ Органічні добрива від українського виробника Где и как можно быстро получить медицинскую справку 026/у? Быстрый обмен с Киви на Приват

Публикации