У Запоріжжі церкви долучаються до боротьби з дитячою наркоторгівлею

17.11.2017 17:34 9

У Запоріжжі церкви долучаються до боротьби з дитячою наркоторгівлею

Організаторам і модератором зустрічі виступила відома запорізька журналістка і громадська активістка Інна Пенчук.
Головна проблема, яку озвучили учасники зустрічі, – наркоторгівля, що захлеснула запорізькі школи, ПТУ і вищі навчальні заклади. Багато з учасників бачили, що постійно з’являються написи на стінах будинків, шкіл, зборів «фен, бошки, екстазі, спайс». Це і є головна небезпека. В епоху електронних технологій, щоб замовити наркотик, необхідно буквально кілька хвилин. А використовуючи менедежер зашифрованих повідомлень «телеграм» відстежити постачальника наркотику вкрай важко.
Учасники поділилися результатами боротьби і висловили свої пропозиції щодо поліпшення ситуації. Зокрема, єпископ Запорізький і Мелітопольський УПЦ КП Фотій наголосив на єдності усіх церковних організацій Запоріжжя в питанні підтримки ініціатив спрямованих на припинення розповсюдження наркотиків серед дітей.
«Потрібно проводити пропаганду здорового способу життя і пояснювати наслідки вживання наркотиків. Якщо не працювати в цьому напрямку, то так можна позбутися і країни і свого народу. Адже діти – це наше майбутнє», – зазначив владика.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор наручных часов мировых брендов Отдых в Трускавце 2018 Детективные агентства в Одессе. Ошибки при выборе частного детектива Скупка золота и антиквариата – профессиональная оценка экспертом Курс валют – выгодный обмен в Днепре

Публикации